Szent Jakab étterem

A festői szépségű Szentkúton található Zarándokházban megújult ételekkel és frissítő italokkal várja vendégeit a Szent Jakab étterem. A hét minden napján nyitva tartó vendéglőben mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő ételeket, legyen az egy könnyű ebéd vagy vacsora. Éttermünkben válogathat a tradicionális magyar eleségek, a vad specialitások és a vegetáriánus finomságok közül. Családi összejövetelek, céges rendezvények kiváló helyszíne, amelyek teljeskörű lebonyolítását vállaljuk.

2024-es étlapunk

 

Asztalfoglalás a hétvégére ajánlott, 2-3 nappal az érkezést megelőzően.  Ezt a vendeglatas@szentkut.hu e-mail címen vagy a 32/418-029-es telefonszámon tehetik meg.

A kiemelt búcsús időszakban asztalfoglalásra nincs lehetőség, érkezési sorrendben fogadjuk a vendégeinket.  (Búcsúnaptár alapján- 2024.04.06 és 2024.10.26 között minden vasárnap)

Vannak búcsús időszakok amikor a la carte étkezésre nincs lehetőség. Ezeken a napokon 2 féle menü közül lehet választani.

Aktuális nyitvatartásunk után mindig érdeklődjön telefonon vagy az étterem facebook oldalán, ugyanis vannak napok, amikor a szálloda-rendezvények telítettsége miatt nem áll módunkban külsős vendéget fogadni. 

Az étterembe és a hozzá tartozó teraszra kutyát nem lehetséges be és felhozni! Megértésüket köszönjük.