Zarándokház

NTAK szám:SZ19000788

A ZarándokHázban 27 db saját fürdővel rendelkező szállodai szoba várja vendégeinket. Az épület 4 egyágyas, 7 franciaágyas, valamint 16 két különágyas szobával rendelkezik.

A ZarándokHáz lelkigyakorlatos ház elcsendesedésre- imádkozásra, így TV egyik szobában sem található. 

A Zarándokházban reggel 8.00 és 20.00 óra között működik recepció. Bejelentkezésre csak a recepció működési idejében van lehetőség. 

 

Zarándokház
Egyágyas
Az első emeleten többek között 4 egyágyas, saját fürdővel rendelkező szoba található. Ezek mindegyike a liturgikus térre néz, fantasztikus látványt nyújtva vendégeinknek. Az egész épület akadálymentesített, a szobák lifttel megközelíthetők. A Zarándokház területén biztosított az ingyenes wifi.
Szobafoglalás
Különágyas
A második emeleten lévő 16 szobánk közül 8 a liturgikus térre néz, a másik fele pedig kis erkéllyel rendelkezik, ahonnan a kegyhely parkolójára, illetve a közeli hegyekre van kilátás. Mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik.
Szobafoglalás
Franciaágyas
Az első emeleten 7 franciágyas, külön fürdővel rendelkező szoba is található, amelyekből csodás a kilátás a környező hegyekre.
Szobafoglalás

Megközelíthetőség

Budapest felől a 21-es főútról Mátraverebély településnél kell balra, Szentkút felé lekanyarodni, innen még kb. 5 kilométer a Kegyhely, végig kitáblázva. Salgótarján felől érkezve nem szükséges Mátraverebélyig elmenni, hanem a nagybátonyi elágazó utáni jobb kanyar végén jobbra kell elfordulni. Tábla is jelzi a Nagyboldogasszony Bazilikát. Szállóvendégeknek az épület előtt a parkolás díjmentes. Szállóvendégeknek az épület előtt a parkolás díjmentes.
Különbusszal a legegyszerűbb megközelíteni a Nemzeti Kegyhelyt, vagyis csoportosan, hiszen a sofőr odatalál. Távolsági busszal Mátraverebélyig lehet eljutni, innen nem túl gyakoriak a buszok Szentkút felé. BUSZ MENETREND»
Normál biciklivel az aszfalton érdemes jönni, ld. AUTÓ. Terep-biciklivel bármelyik erdei úton megkísérelhető a Kegyhely megközelítése.

Ajánlatkérés